LittleWe-barnen

Vilma, Valter, Frank och Aston är fyrklövern som vi har att tacka för mycket! När dessa härliga ungar valde att möta världen under samma heta sommardagar för lite drygt två år sedan startade också resan mot LittleWe. Detta är barnen vi tackar för så mycket kärlek, inspiration och energi. Men det är såklart också just dom som ständigt vänder upp och ner på våra planer att få någonting vettigt gjort. Visst känner du igen dig? Tiden räcker inte till för allt man skulle vilja hinna med när man har småbarn. Att då kunna klicka hem en färdigkomponerat klädbox i rätt storlek, av bästa kvalité och anpassad efter säsong är något både ni och era barn kommer att älska. Så kände iallafall vi;

För det är just idén om att kunna lägga sin tid och kraft på dessa busfrön som lett oss in på banan med färdigkomponerande klädboxar. För om innehållet bara är tillräckligt attraktivt, vem kan då inte tänka sig att släppa på kontrollen och låta någon annan som dessutom är både kunnig och mer insatt att sköta jobbet. Vi vet iallafall fyra stycken som är väldigt tacksamma över att vi lägger tiden på umgänge, lek och stoj på stranden samt mysiga stunder med en bok i soffan.

Världen är full av busiga, älskvärda, roliga, tokiga och alldeles underbara LittleWe-barn som väntar på härliga kläder i lekvänlig och trendig design. Bli kund hos oss redan idag. Vi lovar att varken du eller dina barn kommer att bli besvikna!