Detta är Littlewe

Littlewe är ingen vanlig barnklädesbutik. Här köper du färdigkomponerade klädboxar som levereras direkt hem till dig. Vi jobbar med de bästa klädmärkena och skapar en unik, trendig och bärbar mix av kläder i sköna material och lekvänlig passform till ditt barn. Våra märken är: MarMar Copenhagen, Petit Bateau, Ebbe Kids, Wheat, Melton, Miniature, Joha, Soft Gallery, The sleepy collection.
Vi är två tvillingmammor som saknade ett smidigt och snyggt alternativ till traditionella klädinköp till sina barn men varken ville tumma på kvalitén eller designen. Littlewe fixar alla de arbetsamma momenten kring dina klädinköp så att du kan lägga tiden på viktigare saker.
Vill du prova något nytt och samtidigt göra din vardag enklare och snyggare! Beställ någon av våra klädboxar redan idag. Vår nyföddbox går ner till storlek 44 och 50. Den går bra att beställa direkt till Neo eller till BB. Våra övriga boxar går att få i samtliga storlekar mellan 50-110. Så kika runt på vår sida och beställ den box som passar dig bäst.
I boxen som levereras hem till dig finner du alltid sköna, lekvänliga och vackra kläder till ditt barn anpassade efter pojke/flicka samt säsong. Behöver du hjälp vid din beställning så tveka inte att höra av dig till oss på info@littlewe.se så ringer vi upp dig och hjälper dig till den perfekta matchningen. Just nu har vi många fina erbjudanden via vårt instagramkonto ”littlewe.se” samt på vår facebooksida ”Littlewe”.

Vid returer mm hänvisar vi till vår support på info@littlewe.se